Njoftim

- 09 Jun 2015

Sot, e martë 9 qershor, do të mbahet diskutim publik me banorët e lagjes Veternik.
Të pranishëm në këtë diskutim do të jenë drejtori i Drejtorisë së Urbanizmit, Liburn Aliu, drejtoresha e Drejtorisë së Arsimit, Arbërie Nagavci dhe drejtori i Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Arben Vitia.

Diskutimi publik do të mbahet në shkollën “Afrim Gashi”, në ora 18:00.
Ftojmë të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në këtë diskutim.