Njoftim – Hapja e QMF në “lagjen e Muhaxherëve”

- 19 Jun 2015

Nesër, e shtune 20 qershor, në ora 13:00, kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti dhe drejtori i Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Arben Vitia, do të marrin pjesë në hapjen e Qendrës së re të Mjekësisë Familjare (QMF), nr 11, në “lagjen e Muhaxherëve”.
Kjo QMF do të fillojë më shërbimet bazë të kujdesit parësor shëndetësor.
Ftojmë të gjitha mediat ta përcjellin këtë ngjarje.