Filloi rikonstruktimi i rrugës "Garibaldi" dhe asaj "Perandori Justinian" në qendër të qytetit

- 26 Aug 2015

Ky projekt do t'i shndërrojë këto dy rrugë në bulevarde moderne. Vlera e këtij projekti është 238000 euro dhe parashihet që të kryhet brenda 90 ditë pune.