Njoftim

- 31 Aug 2015

Nesër, e martë 1 shtator, në ora 10:00, kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti bashkë me drejtoreshën e Drejtorisë Komunale të Arsimit, Arbërie Nagavci do të vizitojnë shkollat “Meto Bajraktari”, “Gjin Gazulli” dhe “Xhemajl Mustafa” me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor.
Ftojmë të gjitha mediat ta përcjellin këtë ngjarje.