Filloi asfaltimi i rrugëve " Mazgit - Bërnicë e Poshtme " dhe " Mbretëresha Teutë "

- 03 Sep 2015

Filloi asfaltimi edhe i dy rrugëve të reja: rrugës Mazgit-Bërnicë e Poshtme, dhe rrugës "Mbretëresha Teutë", në Sofali. Vlera e këtyre dy projekteve kap shumën prej afër 500 mijë eurosh.