Prishtina Open Air Music Nights

- 09 Oct 2015

Në kuadër të programit "Culture For All" të zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë, si dhe sponzorizimit të Komunës së Prishtinës, më datat 9 dhe 10 tetor, në sheshin "Skënderbeu" në Prishtinë do të mbahen "Netët muzikore në qiell të hapur"!