Gazeta Express bën shpifje dhe përhap panik

- 20 Nov 2015

Komuna e Prishtinës lajmëron gjithë opinionin publik që artikulli i Gazetës Express se në shkolla të Prishtinës po shpërndahet qumësht me afat të skaduar, është veç se shpifje e rradhës.

Komuna e Prishtinës do të ndërmarrë të gjitha masat që të padisë Gazetën Express për shpifje dhe për përhapje të panikut në popullatë.