Këndet e Leximit në 12 shkolla të kryeqytetit

- 15 Dec 2015

Në kuadër të renovimit të objekteve shkollore dhe ofrimit të kushteve më të mira për nxënës, Drejtoria e Arsimit e Komunës së Prishtinës ka krijuar këndet e leximit në 12 shkolla të Prishtinës. Ky
projekt ka kushtuar 26,647.53 euro.
 

Shkollat ku janë krijuar këndet e leximit janë:

1    SHFMU Hasan Prishtina
2    SHFMU Ismail Qemaili
3    SHFMU Faik Konica
4    SHFMU Elena Gjika
5    SHFMU A. Çajupi
6    SHFMU Hilmi Rakovica
7    SHFMU Naim Frasheri
8    SHFMU Nexhmi Mustafa
9    SHFMU Xhavit Ahmeti
10    SHFMU Dardania
11    SHFMU Afrim Gashi
12    SHFMU Model