Komuna e Prishtinës po punon intenzivisht në pastrimin e rrugëve

- 03 Jan 2016

Komuna e Prishtinës njofton të gjithë qytetarët se po punon pa pushim në pastrimin e rrugëve të qytetit nga bora, në mënyrë që ato të jenë të qarkullueshme për komunikacion. Të gjashtë kompanitë e kontraktuara i kanë te gjitha ekipet e tyre në teren.
 
Për shkak të intenzitetit të madh të reshjeve të borës sa po pastrohen rrugët po mbulohen sërish andaj këto ekipe do të punojnë edhe gjatë natës. Poashtu, temperaturat e ulëta po i bejnë rrugët të rrëshqitshme, me ç’rast as kripa nuk po mjafton, andaj ekipet kanë filluar të hedhin edhe rërë.

Lusim të gjithë pjesëmarrësit në komunikacion që të kenë kujdes të shtuar dhe mos të dalin në rrugë pa goma të dimrit dhe pajisje tjera dimërore.