Drejtoria e Arsimit furnizon me pajisje teknologjike 28 shkolla

- 07 Apr 2016

Drejtoria Komunale e Arsimit e Komunes se Prishtines i ka furnizuar me pajisje teknologjike( kompjuter, llaptop dhe projektor ) 28 shkolla. Vlera financiare e kontratës per furnizim me këto pajisje eshte 82,662.75 euro.


Shkollat te cillat janë furnizuar janë:
1.       SHML Sami Frasheri II
2.       SHML Xhevdet Doda
3.       SHML Sami Frasheri
4.       SHML Ali Sokoli
5.       SHML Gjin Gazuli
6.       SHML 7 Shtatori
7.       SHFMU Faik Konica
8.       SHFMU Rilindja
9.       SHFMU Afrim Gashi
10.   SHFMU Model
11.   SHFMU Hasan Prishtina
12.   SHFMU Emin Duraku
13.   SHFMU Iliria
14.   SHFMU Eqrem Qabej
15.   SHFMU Shkëndija
16.   SHFMU Nexhmi Mustafa
17.   SHFMU Andon Z. Çajupi
18.   SHFMU Ali Kelmendi
19.   SHFMU Elena Gjika
20.   SHFMU Xhemail Mustafa
21.   SHFMU Meto Bajraktari
22.   SHFMU Nazim Gafurri
23.   SHFMU Zenel Hajdini
24.   SHFMU Xhavit Ahmeti
25.   SHFMU Ismail Qemaili
26.   SHFMU Filip Shiroka
27.   SHFMU Isa Boletini
28.   SHFMU Hilmi Rakovica