Komuna e Prishtinës organizon diskutim publik në lagjen "Emshir"

- 12 Apr 2016

Komuna e Prishtinës organizon diskutim publik në lagjen "Emshir" rreth investimit që do të bëj KEDS në përçojat e rrymës elektrike në këtë lagje.

Në diskutim do të jenë të pranishëm Hysen Durmishi, drejtor në drejtorinë e Investimeve Kapitale dhe përfaqësues nga KEDS.  

Diskutimi mbahet me datë  13 prill në ora  17:00 në shkollën fillore  “7 Marsi”.