Komuna e Prishtinës organizon diskutime publike

- 14 Jun 2016

Diskutimet publike do të organizohen rreth shëndetësisë në shërbim të zhvillimit, rreth ligjit për teatrin e qytetit, rreth artit në hapësira publike dhe diskutim publik me banorët e lagjes "Kodra e Trimave".