Diskutim Publik me banoret e kompleksit Qafa

- 18 Jul 2016

Diskutim Publik me banoret e kompleksit Qafa – shkolla fillore Meto Bajraktari – 29 korrik  ora 18:00 – Shpend Ahmeti dhe Gent Begolli.