Njoftim për Konferencë për Media

- 19 Jul 2016

Nesër, më 20 korrik në orën 12.00, në sallën e konferencave, kati I IV, në ndërtesën e re të Komunës së Prishtinës, Kryetari i Komunës, Shpend Ahmeti, Dukagjin Lipa, Drejtor Ekzekutiv – Republika Communications dhe Ernest Jusufi – Drejtor Ekzekutiv “Birra Peja” do të mbajnë konferencë për media.
Ju ftojmë ta ndiqni!