Përfundon viti shkollor 2019-2020

- 26 Jun 2020

Po e përfundojmë këtë vit shkollor në kushte krejtësisht të pazakonta. Përkundër pandemisë #covid19 që kushtëzoi mësimin online nga shtëpia për mëse 4 muaj, vazhduam #bashkë.

I uroj nxënësit për sukseset e arritura dhe durimin e treguar gjatë kësaj periudhe plot sfida, si dhe i falënderoj prindërit e mësimdhënësit të cilët punuan me përkushtim që mësimi online të mos i lë nxënësit prapa më mësime.

Uroj që në vitin e ardhshëm shkollor t'i kthehemi normalitetit dhe nxënësit bashkë me mësuesit t'i kthehen ambienteve shkollore!