Drejtoresha për Kulturë Blerta Basholli viziton ekspozitën personale të artistit Jakup Ferri, e cila është hapur në Galerinë Kombëtare të Kosovës

- 07 Aug 2020

Në këtë ekspozitë Jakup Ferri shpalosë punën e tij 15 vjeçare, me piktura, vizatime dhe tapiseri.


Ky projekt është bashkëfinancuar nga Komuna e Prishtinës si pjesë e bashkëpunimit të vazhdueshëm me Galerinë Kombëtare të Kosovës dhe institucioneve tjera publike për realizim të projekteve të përbashkëta në dobi të qytetarëve të Prishtinës dhe Kosovës.


Duart. Distanca. Maska.