Fondacioni Sunny Hill dhe Dua Lipa dizajnojnë uebfaqe për Teatrin "Dodona"

- 07 Aug 2020

Teatri “Dodona” prej tash ka webfaqen e re, ku mund të informoheni për të gjitha të rejat rreth shfaqjeve dhe aktiviteteve të tjera.

http://teatridodona.org/ është dhuratë nga Fondacioni Sunny Hill dhe Dua Lipa, për të cilën i falenderojmë nga zemra.