Kopshtet publike po dezinfektohen që të hapen me 10 Gusht

- 07 Aug 2020

Të gjitha kopshtet publike në Prishtinë po dezinfektohen dhe po i bëjmë përgatitjet e nevojshme për hapje me 10 Gusht.

Duart. Distanca. Maska.