Drejtoresha Shpresa Shala vizitoi kopshtin “Yllkat” për të vëzhguar zbatimin të gjitha udhëzimeve dhe protokollit për parandalimin e përhapjes së #covid19

- 10 Aug 2020

Rihapjes së kopshteve publike dhe me bazë në komunitet iu gëzuan shumë fëmijët.

Drejtoresha Shpresa Shala vizitoi kopshtin “Yllkat” për të ju uruar punë të mbarë dhe vëzhguar zbatimin të gjitha udhëzimeve dhe protokollit për parandalimin e përhapjes së #covid19.

Prioritet mbetet mbrojtja e shëndetit të fëmijëve e punonjësve, andaj, falenderojmë të gjithë për bashkëpunimin dhe kujdesin në respektimin e masave të rekomanduara.

Sepse vetëm #bashkë mund të e tejkalojmë këtë sfidë!