Paguhen edhe 445 qytetarë për #covid19 për muajin Nëntor të cilët i kanë përmbushur kriteret e rimbursimit

- 11 Nov 2021

 

 

 Kodet unike që paguhen gjatë datave 09.11.2021-12.11.2021

 

 

Kodet unike që janë paguar më herët:

 

  Kodet unike që paguhen gjatë datave 04.11.2021-08.11.2021

 

 Kodet unike që do të ekzekutohen për muajin Tetor

 

 Kodet unike që paguhen gjatë datave 23.09.2021-30.09.2021

 

 

 Kodet unike që paguhen gjatë datave 03.09.2021-10.09.2021

 

 Kodet unike do të paguhen deri më 31.08.2021

 

 Kodet unike të paguara në Korrik 

 

 Kodet unike që janë paguar në muajin Qershor

 

 Kodet unike 28.05.2021-06.06.2021

 

 Kodet unike të paguara në Maj

 

Kodet Unike të paguara në Janar

 

Aplikuesit që nuk e gjejnë kodin unik të tyre dhe që kanë aplikuar gjatë muajve Dhjetor 2020 – 2 Nëntor 2021, duhet të na shkruajnë email për të parë se ku qëndron problemi: komunaprishtine@rks-gov.net , duke e dërguar numrin personal dhe vërtetimin e testit PCR.

 

Komuna nuk merr përgjegjësi nëse emri juaj nuk figuron në listën zyrtare të dërguar nga IKSHP.

 

Vërejtje:

– Testet serologjike dhe antigjene të bëra në klinika private nuk rimbursohen.
– Rimbursimi bëhet vetëm 1 herë nga komuna e Prishtinës.
– Për çdo gabim në të dhëna, përgjegjësia mbetet tek aplikuesi.

 

Aplikimi për ndarjen e ndihmës prej 50 euro për personat me #covid19

 

Video ilustruese për aplikim: Rimbursimi #covid19