Lajmet

​Në Lagjen Kodra e Trimave rrënohet objekti me rrezikshmëri për banorët

Sot, Drejtoria e Inspeksionit e Komunës së Prishtinës, Sektori për Mbrojtje dhe Shpëtim, kanë rrënuar një shtëpi të vjetër në lagjen “Kodra e Trimave”

- 10 Dec 2014

Njoftim

- 09 Dec 2014