Lajmet

Vendimet nga mbledhja e VIII e Kuvendit Komunal të Prishtinës

Sot u mbajt mbledhja e tetë e Kuvendit Komunal të Prishtinës

- 31 Oct 2014

Në mbështetje të grave kryefamiljare në fshatrat e Prishtinës

Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me institutin “Riinvest” ka organizuar trajnimi i 24 grave fermere në lëmin e kultivimit dhe prodhimtarisë në sera

- 29 Oct 2014

Projektet e infrastrukturës - efikasitet dhe planifikim

Sot, Drejtori i i Drejtorisë së Infrastrukturës Lokale, Hysen Durmishi, në një konferencë për media prezantoi punën, planet dhe projektet e kësaj drejtorie

- 29 Oct 2014

Kryetari Ahmeti priti në takim Ambasadorin e Suedisë, z. Staffansson

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti sot u takua me Ambasadorin e Suedisë për Kosovën, Shqipërinë dhe Maqedoninë, z.Mats Staffansson

- 28 Oct 2014