Lajmet

Hera e parë në Kosovë me rastin e Panairit "Blej Shqip" - së shpejti hiqen tarifat doganore

Gjatë ditë sot u mbajt Tryeza me prodhuesit e kompanitë shqiptare pjesëmarrëse në Panairin "Blej Shqip"

- 28 Nov 2014

Panairi "Blej Shqip" - iniciativa që do të kthehet në traditë

Inaugurimi i Panairit të përbashkët "Blej Shqip"

- 28 Nov 2014

Panairi "Blej Shqip"

- 27 Nov 2014

Nisi Panairi "Blej Shqip" në Prishtinë

Nën organizimin e Komunës së Prishtinës dhe Ministrisë së Ekonomisë, Tregtisë dhe Sipërmarrjes të Republikës së Shqipërisë nisi sot panairi "Blej Shqip"

- 27 Nov 2014