Lajmet

Njoftim

Komuna e Prishtinës e shënon përvjetorin e pavarësisë së Republikës së Kosovës sipas përgjegjësive dhe kompetencave që ka

- 16 Feb 2015

Njoftim

- 16 Feb 2015

Sejdiu: “Pastrimi” do të pastrohet nga uzurpatorët

Në një konferencë për media, nënkryetari i Komunës së Prishtinës, Dardan Sejdiu ofroi informata rreth zhvillimeve të fundit lidhur me ndërmarrjen publike rajonale “Pastrimi”

- 13 Feb 2015