Lajmet

Njoftim

- 27 Mar 2015

Së shpejti Komuna e Prishtinës do të ndajë 537 mijë euro subvencione për bujqit dhe blegtorët

Komuna e Prishtinës mbetet e përkushtuar në zhvillimin e sektorit të bujqësisë dhe blegtorisë

- 26 Mar 2015

Njoftim - Takim me banorët e lagjës Mati 2

Takimi do të mbahet të mërkurën, me datë 8 Prill 2015 nga ora 17:00 në Sh.M.U “Mitrush Kuteli” Matiçan

- 26 Mar 2015