Lajmet

Diskutim publik për procesin e legalizimeve - Drejtori Liburn Aliu dhe qytetarët

Komuna e Prishtinës në diskutimin publik të radhës trajtoi çështjen e legalizimit të ndërtimeve pa leje

- 03 Dec 2014

Marrëveshje bashkëpunimi me organizatën “Aksioni për Nëna dhe Fëmijë”

Sot, Drejtori i Drejtorisë së e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Arben Vitia nënshkroi një Marrëveshje bashkëpunimi me organizatën “Aksioni për Nëna dhe Fëmijë”

- 03 Dec 2014