Lajmet

Nga takimi në Lagjen "Kalabri"

Përveç përfundimit të rrethrrotullimit në “Veternik”, tashmë ka nisur ndërtimi i rrugës që iu krijon qasje banorëve të lagjes Kalabria në këtë rrethrrotullim

- 20 Nov 2014

Nga takimi i Kryetarit Shpend Ahmeti me përfaqësues të komunitetit ashkali

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, realizoi sot një diskutim publik me komunitetin ashkali që jeton në lagjen “Kodra e Trimave”

- 20 Nov 2014

Furnizimi me qumësht i 182 punëtorëve të Komunës

Gjithsej, 182 punëtorë të Komunës së Prishtinës do të furnizohen me qumësht, ndërsa kjo praktikë do të vazhdojë edhe gjatë viteve në vijim

- 19 Nov 2014

Ringritja e kabineteve në shkollat e Prishtinës

20 shkolla në Komunën e Prishtinës janë duke u furnizuar me pajisje të kabineteve të biologjisë, kimisë dhe fizikës

- 18 Nov 2014