Lajmet

Kryetari Shpend Ahmeti priti në takim ministren Mirela Kumbaro

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti priti në takim ministren e Ministrisë së Kulturës e Republikës së Shqipërisë, Mirela Kumbaro

- 20 Feb 2015

Kryetari Ahmeti uron qytetarët për 7 vjetorin e pavarësisë, ndahen mirënjohje për punëtorët veteran të Komunës

Sot, Kuvendi i Komunës së Prishtinës mbajti mbledhjen solemne ma rastin e 7 vjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës

- 17 Feb 2015

Njoftim

Komuna e Prishtinës e shënon përvjetorin e pavarësisë së Republikës së Kosovës sipas përgjegjësive dhe kompetencave që ka

- 16 Feb 2015