Lajmet

Prishtina po ndryshon, 17 milionë euro investime në infrastrukturën lokale

Në Komunën e Prishtinës, pas sezonit të dimrit, filluan punimet në infrastrukturën lokale

- 18 Mar 2015

Hamami i madh i Prishtinës hap diskutime të shumta

Debate dhe ide të shumta ka ngjallur diskutimi publik lidhur me “Hamamin e madh të Prishtinës”

- 12 Mar 2015

U mbajt mbledhja e dytë e Kuvendit Komunal të Prishtinës

Sot u mbajt mbledhja e dytë e Kuvendit Komunal të Prishtinës

- 11 Mar 2015