Lajmet

Panairi "Blej Shqip"

- 27 Nov 2014

Nisi Panairi "Blej Shqip" në Prishtinë

Nën organizimin e Komunës së Prishtinës dhe Ministrisë së Ekonomisë, Tregtisë dhe Sipërmarrjes të Republikës së Shqipërisë nisi sot panairi "Blej Shqip"

- 27 Nov 2014

Rifillojnë punimet në rrugën "Enver Maloku"

Pas mënjanimit të pengesave që ndërlidheshin me çështje pronësore, tashmë është duke vazhduar realizimi i projektit “Enver Maloku”

- 25 Nov 2014