Lajmet

Rregullorja e re - takim i përbashkët mes drejtuesve të Komunës dhe taksistëve

Komuna e Prishtinës ka vazhduar me organizimin e diskutimeve publike me qytetarë

- 21 Nov 2014

"Kemi ende shumë punë për të bërë"

Fjala e Kryetarit Shpend Ahmetit në vendosjen e gurthemelit të punimeve për Fabrikën e përpunimit të ujit në Shkabaj

- 21 Nov 2014

Nga takimi në Lagjen "Kalabri"

Përveç përfundimit të rrethrrotullimit në “Veternik”, tashmë ka nisur ndërtimi i rrugës që iu krijon qasje banorëve të lagjes Kalabria në këtë rrethrrotullim

- 20 Nov 2014

Nga takimi i Kryetarit Shpend Ahmeti me përfaqësues të komunitetit ashkali

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, realizoi sot një diskutim publik me komunitetin ashkali që jeton në lagjen “Kodra e Trimave”

- 20 Nov 2014